Sanoista tekoihin – Anna palautetta Jupinaviikoilla!

Opiskelijakunta JAMKOn palautekonsepti Jupinaviikot järjestetään 18.3. – 31.3., jolloin opiskelijat antavat palautetta JAMKista sähköisellä kyselyllä. ”Sanoista tekoihin”-teema herättelee opiskelijoita toimimaan yhteisten asioiden kehittämiseksi ja JAMKia tekemään palautteen myötä tehtävät muutokset yhä näkyvämmäksi.

Jupinaviikoilla rohkaistaan opiskelijoita kertomaan mielipiteensä niin toimivista kuin kehitettävistäkin asioista koulutuksessa ja opiskelijoiden hyvinvoinnissa, sillä niiden esille tuominen on tehokkain keino kehittää opiskelijoiden asioita. Vastaajia ei yksilöidä kyselyssä, joten sekä rakentavaa kritiikkiä ja kehuja voi antaa anonyymisti.

Vuoden henkilöstön jäsen ja somekisa

Ensimmäistä kertaa Jupinaviikoilla opiskelijat saavat valita Vuoden henkilöstön jäsenen, joka on toiminut positiivisena esimerkkinä ja näkyvästi opiskelijoiden hyvinvoinnin ja paremman koulutuksen eteen. Tarkoitus on kiittää, nostaa esille hyviä toimintatapoja ja antaa ennen kaikkea positiivista palautetta hyvästä työstä.

Jupinaviikot ulottuvat myös sosiaaliseen mediaan. Postaa instagramiin kuva itsestäsi ”jupisemassa” tai kuva asiasta, joka toimii hienosti tai vaatisi vielä kehitettävää omalla alallasi. Käytä #jupisin #sanoistateoiksi ja tägää @studentunionjamko. Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan lahjakortti Revolutioniin. 

Vastaa kyselyyn

Jupinakysely on avoinna 18. – 31.3. osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/F8A515E0F1952D5F

Muista myös koulutusalakohtaiset Jupinajatkot, jotka järjestetään kaikilla kampuksilla Jupinaviikkojen jälkeen. Päivitetyt aikataulut JAMKOn verkkosivuilla.

Lisätietoa JAMKOn verkkosivuilla.

tai

JAMKOn koulutuspoliittinen vastaava Antti Paunonen, kopo (a) jamko.fi

JAMKOn sosiaalipoliittinen vastaava Emma Ahonen, sopo (a) jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista