Pekka Mannermaasta uusi jäsenpalveluiden asiantuntija

Pekka on aloittanut työhön perehtymisen nykyisen jäsenpalveluasiantuntijan Kristan kanssa ja virallisesti toimi alkaa 2.4.

Opiskelijakunta JAMKO rekrytoi jäsenpalvelun asiantuntijaa maaliskuussa ja sai 35 hakemusta. Rekrytointityöryhmä haastatteli 7 henkilöä. “Saimme paljon päteviä hakemuksia avoimena olleeseen työtehtävään, ja hakemuksien taso oli korkea. Haastatelluista olisi ollut ilo työskennellä kaikkien kanssa. Kiitos vielä kerran kaikille hakeneille kiinnostuksesta ja ajasta JAMKOa kohtaan,” sanoo toiminnanjohtaja Ismo Puhakka. 

JAMKOn uudeksi jäsenpalvelun asiantuntijaksi valittiin Pekka Mannermaa. Rekrytointityöryhmä vakuuttui Pekan tietoteknisistä ja viestintään liittyvistä taidoista, JAMKOn toimintaympäristön ja toiminnan tuntemuksesta ja humaanista asenteesta asiakaspalvelutyöhön. Aiemmin Mannermaa on toiminut tutkimusassistenttina ja graafikkona Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutin AIRE-hankkeessa sekä ollut Jyväskylän ammattikorkeakoulun WIMMALABissa junior web designer traineena. Mannermaa on valmistunut tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi Jamkista 2023.

Jäsenpalvelun asiantuntija auttaa opiskelijoita erilaisissa opiskelijakuntaan ja sen palveluihin liittyvissä asioissa. Hän huolehtii jäsenyys- ja opiskelijakorttiasioista sekä jäsenjärjestelmistä, ylläpitää opiskelijakunnan jäsenrekisteriä sekä hoitaa opinnäytetöiden kansituksia. Jäsenpalvelun asiantuntija on myös avainasemassa jäsenpalvelun ja jäsenyyden kehittämiseen ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Odotan tulevaa tosi innolla, on mahtavaa päästä toimimaan JAMKOssa opiskelijoiden hyväksi. Toki alku vähän jännittää, mutta tosi hyvillä fiiliksillä lähden tähän työhön,” kertoo vasta valittu jäsenpalvelun asiantuntija Pekka Mannermaa.

Mannermaa on aloittanut perehtymisen työhön ja aloittaa tehtävässään virallisesti 2.4.2024. Hänet tavoittaa sähköpostiosoitteesta jasenpalvelu@jamko.fi ja puhelinnumerosta +358 50 3361 385.

Kiitämme nykyistä jäsenpalveluasiantuntijaa Krista Rantasta JAMKO-vuosista, isosta panoksesta tehtävän kehittämisessä ja toivomme kaikkea hyvää uusiin tuuliin. 

Lisätiedot

Ismo Puhakka, toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista