Tiistaiklubi

Olisiko mukava tutustua uusiin ihmisiin, mutta yökerhojen metelissä se tuntuu vaikealta? Haluaisitko tehdä vapaa-ajallasi jotain kivaa, mutta et tiedä, että mitä? Olisi kiva hengailla jossain ja juoda jopa kuppi kahvia rauhallisessa ja tutussa ympäristössä. Miltä kuulostaisi lenkille lähtö yhdessä ja aivan uudella reitillä? Tähän kaikkeen ja paljoon muuhunkin antaa vastauksen Tiistaiklubi!

Tiistaiklubi yhdistää erilaisia teemailtoja. Jokaisella kerralla on jotain ohjelmaa tai toimintaa, kuten lajikokeiluita, peli-iltoja, haalarimerkkien ompelua tms. Mitään ei ole kuitenkaan pakko tehdä. Tärkeintä on, että viihdytään porukalla. Tiistaiklubille voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa tai ilman, uusia tuttavuuksia syntyy varmasti. Poikkea tai tule koko illaksi, vaihtoehtoja on monia. Tapahtuma on täysin päihteetön ja pääsääntöisesti maksuton.

Ohjelman voit tarkistaa JAMKOn tapahtumakalenterista. Seuraa JAMKOa Facebookissa saadaksesi ajankohtaisimman tiedon tapahtumista ja niiden ohjelmasta!

Lisätietoja

vapaa-aika(a)jamko.fi ja ic(a)jamko.fi