International Club

Kansainvälisesti värittyneitä kulttuurikokemuksia, vapaa-ajan rientoja, matkoja sekä bileitä löytää JAMKO International Clubin tarjonnasta. JAMKO International Clubin eli tuttavallisemmin JAMKOn IC saattaa JAMKin kansainväliset ja suomalaiset opiskelijat yhteen nauttimaan erilaisista vapaa-ajan aktiviteeteista ja tukee osaltaan myös kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvontaa.

Tapahtumia ja kansainvälistä meininkiä

IC Burger Nighteissa iltaa vietetään rennosti, maukkaiden opiskelijatarjousten ja tietovisailun parissa. Lisäksi International Club järjestää bileitä ja tapahtumia yhteistyössä huvi- ja kulttuurisektorin kanssa. Bileissä on usein vaihtuva teema ja aina hauskaa ohjelmaa! Muistathan pukeutua teeman mukaan! IC:n järjestämät tapahtumat eivät kuitenkaan ole vain vaihtareille suunnattuja vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan hyvästä tunnelmasta, kansainvälisestä meiningistä ja uusista ystävistä ympäri maailmaa.

Näe maailmaa IC:n kanssa

IC matkustaa joka lukukausi kiinnostaviin kohteisiin opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla. IC:n matkassa pääset opiskelijahinnalla kuvankauniiseen Pietariin ja lumoavaan Lappiin. Matkat järjestetään englanniksi, joten kielitaitokin preppaantuu kuin vahingossa.

Hyppää mukaan!

IC:n tapahtumat ja matkat löydät JAMKOn tapahtumakalenterista, sekä IC:n Facebookista. Tapahtumat ovat pääasiassa pääsymaksuttomia ja matkatkin opiskelijahintaisia.

IC:n toimintaa organisoi JAMKOn hallituksen IC vastaava apunaan kansainvälisestä meiningistä pitävä tiimi. Lähde rohkeasti mukaan tapahtumiin tai hae mukaan tiimiin!

Lisätietoja

ic(a)jamko.fi