Hae Liikunta-appron koordinaattoriksi!

Liikunta-appro on JYYn ja JAMKOn yhdessä järjestämä liikuntatapahtuma, jossa opiskelijat keräävät suoritusmerkintöjä appropassiin osallistumalla lukuisten liikuntaseurojen ja -yritysten järjestämiin liikuntakokeiluihin Jyväskylässä. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä lokakuun alussa 8.-9.10.2019. Vuoden 2018 liikunta-approssa 300 opiskelijaa saivat mahdollisuuden kokeilla runsaasti erilaisia liikuntamuotoa ja -palvelua. Vuonna 2019 tavoitteena on saada tapahtumasta entistä sujuvampi ja kerätä vielä aiempaakin enemmän liikuntamahdollisuuksia approon osallistuville!

Liikunta-appron koordinaattorin tehtäviin kuuluvat:

 • tapahtuman suunnittelu ja käytännön järjestelyt
 • yhteistyötahojen (mm. liikuntapaikkojen) hankkiminen tapahtumalle
 • tapahtumaviestintä ja ohjelman päivittäminen nettisivuille ja appropassiin
 • tapahtuman lopputapahtuman suunnittelu ja toteutus

Liikunta-appron koordinaattori vastaa tapahtuman kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Koordinaattori toimii tehtävässään yhteistyössä JYYn ja JAMKOn kanssa, jotka perehdyttävät tehtävään ja tukevat koordinaattoria.

Valittavalta koordinaattorilta toivotaan erityisesti:

 • Kiinnostusta liikuntaan ja hyvinvointiin
 • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
 • Hyviä yhteistyötaitoja
 • Organisointi- ja projektinhallintataitoja, kokemus katsotaan eduksi
 • Kykyä viestiä tapahtumasta innostavasti sekä suomeksi että englanniksi, hyvät
 • sometaidot
 • Jyväskylän liikuntapalveluiden monipuolista tuntemusta tai kiinnostusta tutustua näihin

Tehtävä on projektiluontoinen ja alkaa heti, kun valinta on suoritettu, huhti-toukokuun aikana, sopimuksen mukaan. Työ painottuu elo-lokakuulle 2019. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa lokakuun lopussa. Projektikoordinaattorin palkkio on yhteensä 1000 euroa ja se maksetaan projektin jälkeen verokortilla.

Lähetä avoin hakemus 4.4.2019 mennessä sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa. osoitteeseen rekry@jamko.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Liikunta-appron koordinaattori”. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta kokemuksesta tapahtumajärjestämisestä / projektihallinnasta, miksi olisit hyvä koordinaattori sekä lyhyesti siitä, miten some on sinulla hallussa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti vain rekryryhmän kesken ja poistetaan haun jälkeen. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Hakijat valitaan hakemusten perusteella haastatteluun, jotka pidetään viikolla 15 JYYn ylioppilastalolla, Ilokivellä. JYY ja JAMKO toivovat hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Alisa Huisman

JAMKOn hallituksen hyvinvointivastaava

alisa.huisman@jamko.fi

 

Nella Heikinmäki

JYYn hallituksen liikuntavastaava

nella.heikinmaki@jyy.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista