Korkeakouluopiskelijoille yhteinen kuntosali, Monitoimitalon sopimus lakkaa

Kortepohjan kuntosali avataan tänä syksynä myös JAMKin opiskelijoille. Korkeakoululiikunta on etsinyt tiloja omaan kuntosaliin mutta sopivia tiloja ei ole vielä löytynyt. Uusia mahdollisia tiloja etsitään parhaillaan ja siihen asti korkeakouluopiskelijoiden on mahdollista käyttää Kortepohjan O-talossa sijaitsevaa kuntosalia liikuntatarran hinnalla.  Koko vuoden liikuntatarra maksaa 55 euroa ja syyslukukauden 35 euroa. Kortepohjan kuntosalin lisäksi liikuntatarralla voi osallistua ryhmäliikuntatunneilla ja palloiluvuoroille.

Kuntosalille tarvitsee liikuntatarran lisäksi avainkortin, jonka voi noutaa Yliopistokauppa Sopista (os. Seminaarinkatu 15, avoinna ma-pe klo 10-17). Kortin voi hakea, kun liikuntatarramaksu on maksettu. Liikuntatarran voi noutaa joko Sopista tai JAMKOn toimistolta.

Kuntosaliin pääsee tutustumaan ilmaiseksi Korkeakoululiikunta Workout -päivässä lauantaina 10.9. klo 13–16. Kuntosali on auki päivittäin avainkortilla klo 7-22.

Aiemmasta Monitoimitalon kuntosaliin liittyvästä sopimuksesta, jolla liikuntatarralla on saanut alennuksia kuntosalin käyttömaksusta luovutaan. Monitoimitalolle pääsee treenaamaan kaupungin hinnaston mukaisesti, jonka voi tarkastaa Jyväskylän kaupungin sivuilta.

Hanki liikuntatarra www.korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntatarramaksu
Tutustu Korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunteihin ja palloiluvuoroihin

Kortepohjan kuntosali
Emännäntie 10, rakennus O
Kulku sivuovesta

Aukioloajat:
ma-su klo 7-22

Lisätietoja:

Liikuntasuunnittelija Henna Törmänen
henna.tormanen(at)jyu.fi
p. 040 805 4748

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista