Korkeakoululiikuntaa jopa alle 6 eurolla kuukaudessa!

Jyväskylän korkeakoululiikunnan syksy käynnistyy 12.9. Miltä kuulostaisi pelata hyvässä porukassa sählyä tai jääkiekkoa, kokeilla uutuustunteja käsilläseisontaa ja relax-tuntia tai nauttia ikisuosituista pumpista, lentopallosta, zumbasta ja joogasta? Palloiluvuorojen ja ryhmäliikunnan lisäksi pääset ensimmäistä kertaa korkeakoulujen yhteiselle salille Kortepohjaan!

Syksyn tunteihin pääsee tutustumaan maksutta Korkeakoululiikunta Workoutissa, joka on koonnut jo parin viime vuoden ajan satoja opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä aloittamaan uuden liikuntakauden. Workout päivä järjestetään Seminaarinmäellä Liikunnalla lauantaina 10.9. klo 10-15. Päivässä luvassa 45 minuutin non-stop näytetunteja ryhmäliikunnasta ja palloilusta, mahdollisuus liikuntatarran ostoon, opastusta tiloihin ja tunteihin sekä paljon hyvää ja energistä mieltä! Tutustu lukukauden tarjontaan klikkaamalla kalentereita isommiksi. syksy2016ryhmäliikuntasyksy2016palloilu

Miten mukaan?
Koko tarjontaan pääsee osallistumaan liikuntatarralla. Uuden lukuvuoden tarrat ovat myynnissä 29.8. alkaen.

  • Koko lukuvuoden liikuntatarra 55€
  • Syksyn liikuntatarra 30€

Tarra ostetaan verkkomaksuna www.korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntatarramaksu

ja noudetaan maksun jälkeen JAMKOn toimistolta, JAMKOn palvelupisteiltä tai yliopistokauppa Sopista (Seminaarinkatu 15).  Tarra liimataan opiskelijakorttiin.
Tutustu: www.korkeakoululiikunta.fi

Korkeakoululiikunta Facebookissa 

Lisätietoja:

Henna Törmänen
Liikuntasuunnittelija
henna.tormanen@jyu.fi
040 8054748

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista