Jyväskylä kerää opiskelijoiden näkemyksiä opiskelukaupungista

Jyväskylässä selvitetään tänä keväänä opiskelijoiden ajatuksia ja tyytyväisyyttä Jyväskylään opiskelijakaupunkina. Opiskelijoille suunnattuun kyselyyn voi vastata viimeistään 31.5. Kyselyn voi täyttää suomeksi tai englanniksi. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl K-ryhmän ja 5 kpl S-ryhmän 30 euron arvoisia lahjakortteja. Arvontaan voi osallistua täyttämällä yhteystietonsa kyselyn päätteeksi.

Kyselyllä selvitetään nykyisten opiskelijoiden mielikuvia ja kokemuksia Jyväskylästä opiskelijakaupunkina. Vastauksia hyödynnetään Opiskelijakaupunki Jyväskylän markkinoinnissa niin, ettei vastaajien henkilöllisyyttä voi tunnistaa.

Vastaa kyselyyn tästä

Tutkimuksen tilaajana ovat Opiskelijakaupunki Jyväskylä -verkoston toimijat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Gradia, Humak, JYY, JAMKO ja HUMAKO. Tutkimuksen käytännön toteutuksesta vastaava Tietoykkönen Oy on puolueeton markkinatutkimusyritys, joka noudattaa toiminnassaan kansainvälisen markkinatutkimusjärjestön ESOMAR:in sääntöjä, tietosuojalakia, EU:n tietosuoja-asetusta sekä ISO20252-standardia.

Lisätietoja: Anna Tarvainen-Illi, viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntija, viestinta@jamko.fi

Seuraava artikkeli

JAMKOn kesätapahtumat

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista