JAMKOn hallituksen puheenjohtaja valittu Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK Ry:n hallituksen varapuheenjohtajaksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallituksen puheenjohtaja Antti Paunonen valittiin Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOKin hallituksen varapuheenjohtajaksi vuodelle 2021. Paunonen valittiin SAMOKin 25. varsinaisessa liittokokouksessa, joka järjestettiin etänä 29.-30.10.2020. Yhteensä liittokokoukseen osallistui reilut 100 opiskelijavaikuttajaa ympäri Suomea.

Paunosella on paljon kokemusta opiskelijakunta- ja ammattikorkeakoulukentällä. Hän on toiminut JAMKOn hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana vuoden 2019 alun ja siirtynyt 2019 syksystä hallituksen puheenjohtajaksi, jatkaen myös vuodelle 2020. Hän on myös ollut aikaisemmin oman alan koulutusalajärjestön hallituksessa. Paunonen on opintojensa loppupuolella oleva agrologi-opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Paunonen lähtee motivoituneena uusia haasteita kohti ja on kiitollinen liittokokoukselta saamastaan luottamuksesta. Paunonen haluaa myös kiittää kaikkia häntä tukeneita ja hänen kanssaan hyviä keskusteluita käyneitä.

”Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tukenani kampanjan aikana. Tehdään yhdessä ensi vuodesta mahtava”, sanoo Antti Paunonen.

Lisätietoja:

Antti Paunonen
Hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
+358 44 3211 500
antti.paunonen@jamko.fi

Kiia Pöyhönen
Antti Paunosen kampanjapäällikkö
Hallituksen varapuheenjohtaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
+358 40 732 7024
kiia.poyhonen@jamko.fi

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista