JAMKO mukaan yhteiseen jäsenrekisteriin

Opiskelijakunta JAMKO ottaa maaliskuun 2019 alusta käyttöön yhteisen jäsenrekisterin opiskelijakuntien ASK, Helga, HUMAKO, Laureamko, METKA ja TUO kanssa. Yhteisen jäsenrekisterin tavoitteena on opiskelijakunnan palveluiden parantaminen, laajentaminen ja näin lisäarvon tuottaminen jäsenille sekä vastaaminen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksiin. Opiskelijakunta JAMKOn jäsenet voivat muutoksen jälkeen asioida myös muiden yllä mainittujen opiskelijakuntien toimistoilla ja saada samat jäsenpalvelut kuin omasta opiskelijakunnastaankin. Vastaavasti yllämainittujen opiskelijakuntien jäsenet saavat jäsenpalvelut myös Jyväskylästä JAMKOn toimistolta muutoksen jälkeen.

Yhteisessä jäsenrekisterissä jäsenten tiedot näkyvät kaikille yllä mainituille opiskelijakunnille, koska yhteiset jäsenpalvelut tätä edellyttävät. Jäsenten tietosuojaan kiinnitetään erityistä huomiota: Järjestelmien käyttäjät koulutetaan tehtäviinsä, ja heidän kanssaan tehdään sopimus tietosuojan huomioimisesta. Lisäksi laajempia henkilötietoja näkee vain rajattu, pääsääntöisesti opiskelijakuntien henkilöstöstä koostuva, käyttäjäkunta. Tietoja ei luovuteta muille tahoille kuin järjestelmissä mukana oleville opiskelijakunnille. Jäsentiedot poistetaan automaattisesti 13 kk:n kuluttua viimeisimmän jäsenyyden päättymisestä.

Sinulla on halutessasi oikeus kieltää tietojesi käsittely jäsenrekisterissä, kun JAMKO siirtyy uuteen rekisteriin maaliskuun alussa. Tällöin jäsenyytesi päättyy ja mobiiliopiskelijakorttisi lakkaa toimimasta. Muovista opiskelijakorttia voi käyttää kortin voimassaolon päättymiseen asti, mutta uutta tarraa ei voi saada, jos jäsentiedot eivät ole jäsenrekisterissä. Jos haluat kieltää tietojesi käsittelyn jäsenrekisterissä, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli hyväksyt tietojesi käyttämisen yhteisessä rekisterissä, muutos ei edellytä sinulta toimenpiteitä.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Mikael Rauhansalo
toiminnanjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista