JAMKO, Koas ja Soihtu järjestävät opiskelija-asumisen webinaarin 12.10.

Opiskelija-asuminen on edullista ja turvallista ja sen kautta voi saada itselleen myös mahtavan yhteisön ja uusia ystäviä.

JAMKO järjestääkin 12.10. klo 17.00 Instagramissa opiskelija-asumisen webinaarin, jossa opiskelija-asuntoja Jyväskylässä tarjoavat Koas ja Soihtu esittelevät tarjontaansa ja toimintaansa. Webinaarissamme opiskelijat pääsevät myös keskustelemaan asumiseen liittyvistä asioista ja mieltä askarruttavista kysymyksistä.

Koas

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr eli Koas rakennuttaa, ylläpitää ja vuokraa asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä. Vuonna 1975 perustettu säätiö tarjoaa helppoa, edullista ja turvallista vuokra-asumista kaikille peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville. Kaikkien Koasin asukkaiden vuokraan kuuluu vesi, vihreä sähkö, netti sekä pesulan käyttö. Koas tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä.

Soihtu

Soihdun asuinkohteita ovat Kortepohjan ylioppilaskylä ja Soihtu Vehkakuja, joista asuntoja voi hakea kuka tahansa. Hakijoista ensisijaisesti huomioidaan opiskelijat, sillä Soihdun taustalla on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. Soihtu tarjoaa edullista vuokra-asumista eri elämäntilanteisiin, joten asuntotyyppejä löytyy moneen makuun.

Soihdun asuinkohteet tunnetaan loistavista palveluista ja yhteisöllisyydestä. Vuokraan sisältyy kaikissa kohteissa uusiutuvan sähkön, veden ja kiinteän 1 Gbit/s -nopeuksisen netin lisäksi muun muassa pyykkitupien, opiskelutilojen ja kuntosalin käyttö.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan opiskelija-asumisesta!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista