Hae JAMK Oy:n opiskelijaedustajaksi

Opiskelijakunta JAMKOn lakisääteisenä tehtävänä on valita opiskelijaedustajat korkeakoulun työryhmiin ja toimielimiin. Edustajisto hakee ja valitsee vielä opiskelijaedustajan JAMK OY:n hallitukseen kokouksessaan 20.1.

Opiskelijaedustaja toimii JAMK OY:n hallituksessa korkeakouluyhteisön edustajana yhdessä henkilöstön edustajan kanssa. Hallituksen tehtäviä ovat mm. päättää korkeakoulun toiminnan ja talouden keskeisistä tavoitteista, strategiasta ja ohjauksen periaatteista. Edustajan toimikausi on yksi vuosi. Hallituksen tehtävät on kuvattu tarkemmin ammattikorkeakoululain (932/2014) 16 §:ssä. Edustajisto tekee esityksensä opiskelijoiden edustajasta JAMK Oy:n yhtiökokoukseen, joka valitsee uuden hallituksen keväällä 2020. Haku opiskelijaedustajaksi ja hallituksen jäseneksi tapahtuu JAMKOn opiskelijaedustajien valintaohjesäännön mukaisesti.

Päätökset tehdään JAMKOn edustajiston kokouksessa 20.1. klo 17.00 tilassa F306. Ennen kokousta hakijat voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksen tehtävään osoitteeseen epj(a)jamko.fi. Ehdokkaat myös esittäytyvät kokouksessa lyhyesti. Useamman hakijan ollessa kiinnostunut tehtävästä, henkilöt haastatellaan mikäli he ovat paikalla ja edustajisto valitsee henkilövaalillla kyseisen edustajan. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Lisätietoja etäosallistumisesta, tehtävistä ja kokouksen kulusta antavat edustajiston puheenjohtajisto sekä toiminnanjohtaja.

Lisätietoja:
Edustajiston puheenjohtaja Lassi Halkosaari, epj(a)jamko.fi
Edustajiston varapuheenjohtaja Juho Niemelä, juho.niemela(a)jamko.fi
Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi, 044 321 1600

Seuraava artikkeli

Viikkotiedote, viikko 3

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista