Timetravels Matkat – Lofootit

Moi! Haluatko lähteä elämäsi matkalle? Haluatko nähdä pohjoisen Norjan vuonot?

Liity meidän seuraamme tälle henkeäsalpaavalle matkalle Lofoottien saarelle! Osallistujat pääsevät vaeltamaan vuorilla, risteilemään mahtipontisissa vuonoissa, kävelemään kauniilla rannoilla ja rentoutumaan pienissä, mutta kodikkaissa kalastajakylissä. Jos olet mahtavia maisemia ja kaunista luontoa vailla tämä matka voisi olla tarkoitettu juuri sinulle! 

Älä missaa tätä yhteistä arktista roadtrippiä. Jos sinua kiinnostaa tapahtuman sisältö ja siihen ilmoittautuminen, lisää tietoa voit saada tästä linkistä:

https://www.timetravels.com/student-trips/finland/student-unions-finland/jamko.html

Kiinnostuitko?

Jos lisäät itsesi matkan odotuslistalle, saat sähköpostin kun matkan myynti aukeaa. Muista kuitenkin, että odotuslistaan kirjautuminen ei takaa paikkaa matkalla! Paikat tälle matkalle ovat rajoitetut ja voivat myydä loppuun hyvinkin nopeasti, joten älä epäröi osallistumistasi ja liity mukaamme tälle ikimuistoiselle matkalle!

Hinta matkalle määräytyy myöhemmin. 

Kysymyksiä ja informaatiota varten ole yhteydessä Timetravels asiakaspalveluun Helpdeskin kautta, sähköpostilla osoitteeseen customerservice@timetravels.fi tai puhelimella numeroon +358 10 421 8990 toimiston aukioloaikojen puitteissa (Maanantai – Perjantai 10.00 – 16.00). Puhelun hinta on 0,09 €/puhelu + 0,17 €/min + kansainvälisen puhelun veloitus (Suomen ulkopuolelta tuleviin puheluihin).

Info

Koska? Lauantaina
21.9.202427.9.2024

Muut tapahtumat