JAMKOn lukuvuoden avajaisfestarit

JAMKOn perinteinen avajaistapahtuma Avajaispiknik on nyt Avajaisfestivaali! 

Tämä kolmiosainen spektaakkeli käynnistyy 31.8. Lutakonpuistossa klo 15-18, jonne uudet sekä vanhat opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan toisiinsa, kokeilemaan uusia jännittäviä lajeja, kilpailemaan kovimman festarikunnon tittelistä, haastelemaan koulutusalajärjestöjen, yritysten ja yhdistysten ständeillä sekä seuraamaan jännittävää perinteistä KAJ-rallia!

Festarilta jammailemme yhdessä kohti virallista bilelaivaamme M/s Rheaa joka nostaa ankkurinsa Jyväskylän satamasta klo 19 tarjoten partyporukalle ainutlaatuisen sisävesiristeilyn palaten samaan paikkaan klo 22! Liput risteilylle myydään ennakkoon osoitteessa Bailataan.fi 13€ hintaan (sis. ilmainen pääsy jonon ohi jatkobileisiin Brahan). Lippujen myynti alkaa 28.8. klo 8:00. Eli jos krebaaminen Päijänteellä kiinnostaa, niin ole nopea lippujen hankinnassa, sillä ne myydään loppuun hetkessä!

Päivä saa arvoisensa päätöksen festareiden virallisilla jatkoilla Brassa, jossa leit liehuvat ja glitterit säihkyvät yön viimeisille tunneille saakka! Ovet aukeavat klo 22 ja alkuillasta voit taistella maineesta ja kunniasta illan viimeisissä viihdyttävissä kilpailuissa ja loppuilta onkin suotu vain ja ainoastaan pelkälle tanssimiselle, juhlimiselle ja uusille tuttavuuksille! Liput ovelta 5€ vain käteisellä!

LYHYESTI:

  • MITÄ: JAMKOn Lukuvuoden Avajaisfestivaalit klo 15-18 , Sisävesiristeily klo 19-22, Jatkobileet @Bra klo 22
  • MISSÄ: Lutakonpuistossa (seuraa suuntakylttejä)
  • MILLOIN: 31.8. Klo 15 ->
  • LIPUT: Risteilylippujen myynti aukeaa 28.8. klo 8:00 osoitteessa Bailataan.fi. Hinta 13€ (sis. pääsyn jonon ohi jatkobileisiin Brahan). Pelkät jatkojen liput Brahan vain ovelta 5€ käteisellä.

Ethän ota mukaasi lasipulloja lutakonpuistoon tai mitään omia eväitä laivaan.

Viimeisimmät uutiset löydät Facebookista

Lisätietoja vapaa-aika(a)jamko.fi

Info

Koska? Torstaina
31.8.2017

Muut tapahtumat