IC Burger & Party Night

IC:n kansainväliset Burger & Party Nightit järjestetään kaksi kertaa lukukaudessa ja ne muodostuvat IC Burger Nightin tietovisailusta ja ruokatarjouksista Revolutionissa sekä villiäkin villeimmistä iltabileistä Freetimessa! Nämä bileet on tarkoitettu kaikille, niin kansainvälisille kuin suomalaisillekin opiskelijoille ja heidän kavereilleen, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisestä meiningistä, uusista ystävistä ympäri maailmaa ja ennen kaikkea hyvistä bileistä!

Ilta alkaa kello 20:00 Revolutionissa, jossa on tarjolla 7 euron IC burger ateria, sisältäen alkunachot. Saatavana on myös opiskelija ystävälisesti hinnoiteltuja juomia. Ateriaa nauttiessasi sinulla on mahdollisuus osallistua IC Tietovisaan joko yksin tai pienessä ryhmässä. Tietovisa vaihtuvalla teemalla.

Bileet alkavat Freetimessä kello 22:00. Freetimen narikka on ilmainen kello 20-22, joten viethän takkisi narikkaan ennen Revolutioniin menoa. Illan bileissä luvassa hauskoja kilpailuja ja upeita palkintoja liittyen teemoihin, jotka paljastetaan myöhemmin.

Kevään IC viimeisen Burger & Party Nightin teema on 50-luku, joten tukka tötterölle ja joraamaan!

Katso lisää Facebookista.

Lisätietoja: ic(a)jamko.fi

 

Info

Missä? Revolution & Freetime
Koska? Keskiviikkona
22.4.2015
Hinta? Vapaa pääsy

Muut tapahtumat