Avoin koulutus: Järjestötoiminnan suunnittelu

Opiskelijakunta JAMKO järjestää kaikille järjestötoimijoille avoimen yhden illan koulutuksen toiminnan suunnittelusta teemalla ”Toiminnan suunnittelu-, mitä, miten ja miksi?” keskiviikkona 27.9 klo 17-20.

Koulutus on tarkoitettu kaikille järjestössä toimiville tai siihen lähtöä suunnitteleville olipa kyse koulutusalajärjestöstä, ainejärjestöstä, yhdistyksestä tai liikuntaseurasta. Siitä saa eväitä oman toiminnan johtamiseen, kuin järjestönkin toiminnan parempaan suunnitteluun. Kouluttajana toimii pitkän linjan JAMKO-alumni, järjestökonsultti ja yrittäjä Petri Toikkanen (vapaaehtoisestiparas.fi).

MITÄ?

Järjestön toiminnan suunnittelukoulutus ”mitä, miten ja miksi?”

  • Tavoitteet ja niiden asettaminen
  • Ketterät suunnittelutavat
  • Toimintasuunnitelmat järjestöissä

MISSÄ?

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella Rajakatu 35 tilassa BP15

MILLOIN?

Keskiviikkona 27.9.2017 klo 17 – 20

KENELLE?

Kaikille järjestötoimijoille, erityisesti JAMKO-akatemian suorittajat (myös he ilmoittautuvat). Tila varattu 50 hlölle. Kysynnän ollessa suurta tilaa saatetaan muuttaa, tilamuutoksen sattuessa tästä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

HINTA?

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja osa JAMKO akatemiaa. Tarjolla tee/kahvitarjoilu sekä pientä purtavaa. Tarjoilun ja tilan vuoksi pyydämme teitä ilmoittamaan osallistumisenne 17.9. mennessä lomakkeella: https://goo.gl/forms/nzAF8JMkUgmwmnWE2

Nyt on hyvä mahdollisuus kouluttaa itseään järjestötoimijana! Paikkoja rajoitetusti.

Lisätiedot
Hannu Järvistö
Toiminnanjohtaja
Executive Director
toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Info

Missä? Rajakatu 35
Koska? Keskiviikkona
27.9.2017
17:00

Muut tapahtumat