JAMKO Tiimit

JAMKOn tiimit ovat vapaaehtoisista opiskelijoista koostuvia tiimejä, jotka yhdessä osallistuvat muun muassa JAMKOn tapahtumien suunnitteluun, toteutukseen, etätapahtumien moderointiin sekä median tuotantoon. 

JAMKO tiimejä on kolme: hyvinvointi-, tapahtuma- ja mediatiimi. Tiimiin voi hakea kuka tahansa opiskelija, joka on aktiivinen ja haluaa olla osana JAMKOn toimintaa. Tutorina tiimissä työskentely kerryttää myös tunteja tutorpassiin.

Rekrytointi tiimeihin on keväisin, yleensä huhtikuussa. Hakeminen tapahtuu hakuajan aikana hakulomakkeen sekä haastatteluiden perusteella. Opiskelijoita valitaan tiimeihin mukaan seuraavasti: mediatiimin enintään 5 henkilöä, hyvinvointi- ja tapahtumatiimiin enintään 10 henkilöä.

Hyvinvointitiimi

Hyvinvointitiimissä pääset päättämään ja suunnittelemaan aktiviteetteja, jotka parantavat sekä ylläpitävät opiskelijoiden hyvinvointia. Voit olla mukana suunnittelemassa vaikkapa liikuntahaastetta tai -tempausta sekä järjestää haalarimerkkien ompeluhetken tai peli-illan. 

Tiimi on tärkeä JAMKOn apuri kaikessa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvässä suunnittelussa. Kaikki tiimissä olevat pääsevät työskentelemään yhdessä ja keksimään ratkaisuja sekä parempia ja uusia tapahtumateemoja. Tapaamisia on säännöllisesti ja keskustelua käydään myös yhteisellä keskustelualustalla. Hyvinvointitiimi sopii henkilölle, jota kiinnostaa tapahtumasuunnittelu ja ennen kaikkea opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen.

Mediatiimi

Mediatiimi suunnittelee sekä tuottaa mediaa erilaisiin JAMKOn mediatuotannon projekteihin ja on mukana luomassa sekä taltiomassa JAMKOn historiaa. Kuvia, videota, ääntä, haalarimerkkejä, striimin hallinnointia… tehtäviä on useita. 

Moninaisen tiimin ydin ovat aktiiviset opiskelijat, jotka jakavat harrastuneisuutta sekä kiinnostusta mediatuotannon parissa. Voit olla esimerkiksi valokuvaaja, videokuvaaja, striimaaja tai muuten vain kiinnostunut alasta ja haluat olla mukana toiminnassa.

Mediatiimi sopii henkilöille, joilla on palavaa halua oppia ja olla osana JAMKOn mediatuotantoa.

Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimi on tärkeä osa JAMKOa ja suuri apu opiskelijoille järjestettävien tapahtumien tuotannossa. Tarjoamme tapahtumien kautta opiskelijoille mahdollisuuden hankkia uusia ystäviä, juhlia, jakaa omaa tietämystään, sekä kilpailla palkinnoista. Hyvin järjestetyt tapahtumat ilahduttavat opiskelijoita ja tarjoavat ikimuistoisia hetkiä opiskelukiireiden ohella.

Tiimi järjestää 4-5 tapahtumaa lukukaudessa, joista tapahtumatiimi on vastuussa. Jokaisen tapahtuman työ vaatii vähintään yhden kokouksen ja valmistelutyön. Tiimin jäsenet voivat olla suunnittelijoita, järjestäjiä ja virtuaalitapahtuman moderaattoreita. Lisäksi rekrytoinnin jälkeen ryhmällä on 1-2 esittely kokousta.

Tapahtumatiimin työtehtävät koostuvat: fyysisten tai virtuaalitapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä, markkinointityöstä sekä muusta luovasta työtä. Esimerkiksi fyysisissä tapahtumissa pääset osaksi tapahtuman kulun suunnittelua, järjestyksenvalvontaa ja lippujen myyntiä.

Jos haluat tavata uusia ihmisiä, oppia järjestämään opiskelija tapahtumia ja kehittää omia taitojasi – Tapahtumatiimi on sinun valintasi.