JAMKO hakee toiminnanjohtajaa

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä muihin tehtäviin haemme JAMKOn ruoriin uutta, toteutusvoimaista toiminnanjohtajaa. Arvostamme huumorintajun lisäksi kykyä tehdä päätöksiä ja seistä niiden takana, paineensietokykyä sekä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan toimenkuvan rennon nuorekkaassa työyhteisössä. 

Tehtäviisi kuuluu olla erinomainen esimies viidelle työntekijällemme sekä opiskelijakunnan toiminnan, talouden ja yhteistyön organisoiminen kokonaisuudessaan.  Osaat motivoida vapaaehtoistoimijoita sekä organisoida omaa työtäsi ja siinä samalla tarvittaessa myös muiden. Sinua kiinnostaa auttaa yhteisöämme ja itseäsi kehittymään sekä toimijoitamme onnistumaan tehtävissään. Toiminnanjohtajuuden lisäksi sinua odottaa toimitusjohtajan pesti opiskelijakunnan omistamassa osakeyhtiössä, Jyväskylän opiskelijoiden palvelut Oy:ssä.

TEHTÄVÄSSÄ ONNISTUMINEN EDELLYTTÄÄ

  • Korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta hallinnosta ja taloudenhoidosta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista

KATSOMME EDUKSESI

  • Järjestö- ja edunvalvontakokemuksen
  • Muutostilanteiden johtamisen ja kyvyn hahmottaa isoja kokonaisuuksia
  • Esihenkilökokemuksen
  • Korkeakoulu- ja opiskelijakuntatoiminnan tuntemuksen
  • Kokemuksen hankkeista ja projekteista
  • Monipuolisen tietoteknisen osaamisen

Työ alkaa perehdytyksellä 22.7. ja on määräaikainen työvapaan sijaisuus 31.1.2022 asti. Päätös työsuhteen vakinaistamisesta tehdään tammikuussa ja mahdollinen vakinaistettu toimi alkaa 1.2.2022. Alkupalkka asettuu 2300€ – 2800€ välille, joka sovitaan valittavan henkilön aiemman kokemuksen perusteella. Työaika on liukuva 37,5h/viikko ja osittainen etätyö on mahdollinen. Työhön liittyy ajoittain iltatyötä sekä työmatkoja. Muilta osin tehtävässä sovelletaan opiskelijakuntien työehtosopimusta ja JAMKOn henkilöstökäytänteitä. Tehtävään valitulta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot.

Toimistollamme Jyväskylän ammattikorkeakoulun Rajakadun kampuksella sinua odottavat osaavat ja innostuneet asiantuntijat sekä nuorista ja lahjakkaista opiskelijoista koostuva hallitus. JAMKOssa pääset korkeakoulumaailman aitiopaikalle ja saat käyttöösi modernit työtilat ja työvälineet sekä kuntosalimme. Tervetuloa joukkoon!

Lähetä PDF-muotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen torstaihin 17.6. klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekry@jamko.fi. Halutessasi voit liittää hakemukseesi myös linkin videoesittelyysi. Työhaastattelut järjestetään 21.-22.6.2021.

Lisätietoja antaa arkisin 9 – 16 välillä toiminnanjohtaja Hannu Järvistö, puh. 044 3211600 tai hallituksen puheenjohtaja Stella Palassalo, puh. 044 3211500.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – JAMKO on n. 3400 jäsenen aktiivinen ja kehittyvä edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka asema ja perustehtävät on määritelty ammattikorkeakoululaissa.

Muokattu 9.6.: Korjattu työn aloituksen päivämäärä.