Huvi ja kulttuuri

Kunnon bileitä

Syyskauden suurimpiin tapahtumiin kuuluvat Avajaispiknik jatkobileineen, Haalarikastajaiset, sekä Pikkujoulukauden avajaiset. Keväällä vietetään Snowdayta, joka jatkuu illan hyytäviin Ice Bra – bileisiin sekä lukuvuoden päätösbileet juhlitaan ennen kesälaitumilla laukkaamista. Uusien opiskelijoiden Tursajaisissa selvitetään mitä erikoisempia rasteja ympäri kaupunkia. Tursajaisilla on joka vuosi eri teema ja valmistautuminen on osa hauskuutta! Haalarikastajaisissa pääsee puolestaan vannomaan Haalarivalan ja saamaan opiskelijalle tärkeän kasteen, joka estää opiskelijaelämää muuttumasta kuivaksi. JAMKOn isot bileet ja jatkot järjestetään Bra2:ssa

Rentoa menoa ja maakuntakierroksia

JAMKOn perinteinen Jälki-istunto nautiskellaan Freetimessä. Jälkkärit järjestetään neljänä iltana sekä syys- että kevätlukukaudella, joissa osallistujat tavoittelevat huippupalkintoja pubivisaturnauksessa. Perinteinen Pubirundi tekee kierroksen lähiympäristön kuppiloihin. Pidä varasi, bussi täyttyy nopeasti!

Tiedä missä tapahtuu ja tule mukaan!

Tarkemmat tiedot JAMKOn huippubileistä ja muista mainioista tapahtumista löydät JAMKOn tapahtumakalenterista ja Facebookista. Pysy ajan hermolla seuraamalla JAMKOa myös Instagramissa ja Twitterissä. Ennakkolippuja isoimpiin bileisiin voi ostaa jäsenpalvelupisteiltä, JAMKO Cafén tiskiltä tai ständikiertueilta.

Tapahtumien taustalla toimii JAMKOn huvi- ja kulttuurivastaava tiiminsä kanssa. Tiimiin haetaan vahvistusta ajoittain, joten jos mielit mukaan huipputapahtumien taustatiimiin, seuraa JAMKOn viestintäkanavia.

Ole mukana tapahtumien ytimessä!
Lisätietoja: vapaa-aika(a)jamko.fi

logo_facebook Instagram-Logo  twitter-logo-icon-by-jon-bennallick-02