Opiskelijoiden mielenterveyspäivä

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä on 22.4.2021. Kyseessä on NYYTI ry:n koordinoima valtakunnallinen mielenterveyden edistämisen kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta osallisuudesta ja oikeudesta apuun. JAMKO osallistuu opiskelijan mielenterveyspäivän kampanjointiin 12.-23.4. jakamalla joka päivä yhden mielen hyvinvointia tukevan teeman Instagramissa.

Voit halutessasi osallistua kampanjaan mukaan taltioimalla teemojen mukaisia mielenterveyttä tukevia toimintoja. Muista tägätä @studentunionjamko ja #AvunArvoinen

Mielenterveys on voimavara, jota edistetään pitämällä huolta jaksamisesta ja tekemällä mieleisiä asioita. Opiskelijoiden mahdollisuudet päästä hyvinvoinnin palvelujen piiriin on heikentynyt korona-ajan saatossa merkittävästi. Omaa arvoa avunsaajana epäillään, kun niin moni on tuen tarpeessa. Mielenterveys on meitä kaikkia koskettava asia ja sen ongelmille voi kuka vain meistä altistua. Siksi on tärkeää, että mielenterveysongelmista puhutaan avoimesti ilman häpeää ja vähättelyä. Jokainen meistä on avun arvoinen.

Lisätietoja: sopo@jamko.fi