JAMKOn Olkkari

Vuoden ensimmäinen Jolkkari on melkein täällä ja aloitamme sen opiskelijoiden hyvinvointia edistävällä ja itsensä kehittämiseen inspiroivalla webinaarilla. 

YB12 sertifioitu suoritus- ja elämäntapavalmentaja Mirko Kareinen tulee vetämään opiskelijoille suunnatun ja keskustelua herättävän coaching-webinaarin tiistaina 16.2.2021 klo 16:30-18:30.

Webinaarissa käydään läpi tapoja hallita sekä hyödyntää ajatuksiamme, tunteitamme, sanojamme sekä tekojamme elämässä että painetilanteissa, jotta teemme oikeat ratkaisut oikealla hetkellä. 

Webinaarissa käydään myös läpi, kuinka torjua viivyttely tuottavuuden parantamiseksi, miten saada enemmän sietokykyä eli resilienssiä sekä miten saavuttaa tehokkaasti sinulle oikeanlainen tavoite ja saada tasapainoinen elämä.

Webinaarin osallistujat saavat kokeillun ja testatun kaavan mitä on tehtävä työssä, urheilussa sekä kotona viivyttelyn torjumiseksi. Webinaari kehittää rajattoman potentiaalin, joka auttaa sinua koko elämänajan.

Kaikki JAMKin opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan. Tapahtumaan osallistumisesta tursaille jaetaan tursaspassimerkintä ja tutoreille tutortunteja.

Webinaarin osallistumisohjeet:

  1. Mene osoitteeseen: https://calendly.com/mirko-kareinen/jamko
  2. Valitse päivämäärä (16.2) sekä kellonaika (16.30)
  3. Paina ”Confirm”
  4. Laita omat tiedot bokseihin eli sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja nimesi. 
  5. Paina ”Schedule Event”
  6. Tämän jälkeen saat webinaari linkin ja varmistuksen sähköpostiisi
  7. Lisää omaan kalenteriin, jotta muistat tapahtuman! 

Kysymyksiä Mirkolle ja lisätietoa aiheesta:
puh: +358504326971
sähköposti: mirko.kareinen@coachingspot.fi
https://www.coachingspot.fi/